GYM EQUIPMENT

VUL
NU JE EIGEN SPORTSCHOOL!

Wil jij je eigen sportschool vullen? Of ben je op zoek naar (nieuwe) producten om je bestaande sportschool uit te breiden? Bekijk direct de mogelijkheden over ons aanbod! De levertijd van het fitness apparatuur is 14 weken!

Ski Machine

NU vanaf € 950,-

Roei Machine

nu vanaf € 699,-

Ski machine

De Ski Machine is een fitness (en crossfit) apparaat dat een (Nordic) ski (en langlauf) beweging nabootst. Je hebt twee kabels met handvaten eraan die je van boven naar beneden kunt trekken. 

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Vrijstaand model
  • Ergonomische handgrepen

Row Machine

Het voordeel van een roeimachine is dat je ook je spieren versterkt. Naast je rug-, schouder- en armspieren, train je met een roeiapparaat je buikspieren en je beenspieren.

En nog veel meer...

Dagelijks zijn wij bezig met het realiseren van nieuwe fitness apparaten die bedoelt zijn voor ieders gemak en fitness doel!

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Nee, we verkopen niet aan consumenten en particulieren. Wij verkopen de producten alleen aan bedrijven.

Aan kwaliteit besteden wij veel aandacht. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Levering binnen 8 tot 12 weken geïnstalleerd bij u op locatie.

Scroll naar boven