GYM GEAR

INTRODUCEER
NU JE EIGEN
GYM GEAR & KLEDINGLIJN!

Of je nu een grote of kleine ondernemer bent daar hoort premium bedrukte en/of borduurde kleding bij! Kleding kan heel interessant zijn, je vergroot je omzet en je naamsbekendheid! De kleding is perfect voor je medewerkers en klanten in de sportschool of bijvoorbeeld voor deelnemers van grote evenementen zoals obstacle runs en marathons

ONS AANBOD

GYM KLEDING

Is jouw merk op zoek naar uitbreiding van je collecties of wil je kleding borduren en/of bedrukken met eigen full color prints? Je bepaalt zelf als klant de stoffen, pasvormen, kleuren en details van je kleding!

GYM EQUIPMENT

Wil jij je eigen sportschool vullen? Of ben je op zoek naar (nieuwe) producten om je bestaande sportschool uit te breiden? Bekijk direct de mogelijkheden over ons aanbod!

GYM GEAR

Net zo belangrijk als de gym equipment zijn de bijbehorende accessoires, oftewel Gym Gear. Zonder de juiste Gear zijn de oefeningen minder effectief en zal je eventuele fitness doelen minder snel behalen. 

Truien & Vesten​

T-Shirts & Polo's​

Korte- en lange broeken

Sport- en rugtassen

Lifting belts

Lifting Straps

Knee Sleeves

En nog veel meer..

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Ja! wij hebben sinds kort een eigen borduurstudio. Wilt u uw merk nog een luxere uitstraling geven? Laat uw kleding en accessoires dan borduren!

Private label voedingssupplementen geven u de mogelijkheid om uw eigen unieke supplementenmerk te creëren. U hoeft de producten niet zelf samen te stellen – onze voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook de product- en labelinformatie krijgt u bijgeleverd. Bijkomend voordeel van private label producten is dat de winstmarge doorgaans hoger ligt vergelijken met het (door)verkopen van bestaande merken. Veel van de grotere bekende merken zijn begonnen als private label.

Nee, we verkopen niet aan consumenten en particulieren. Wij verkopen de producten alleen aan bedrijven.

Zeker weten! Wij hebben een grote voorraad van het gehele assortiment dat wij aanbieden in onze webshop. Hierdoor kunnen wij de producten die u bestelt direct leveren met uw eigen label.

Aan kwaliteit besteden wij veel aandacht. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn voor het produceren van voedingssupplementen volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast doen wij ieder jaar een audit bij onze producenten om te bekijken of ze nog steeds voldoen. Steekproefsgewijs laten wij ook ieder jaar supplementen testen bij een onafhankelijk laboratorium. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Scroll naar boven