KLAAR VOOR JOUW PRIVATE LABEL?

YourGymLabel (YGL) is een kleine organisatie met vier enthousiaste sporters. Gezondheid en fitheid zijn voor ons erg belangrijk en aanvulling op je dieet is daarbij essentieel voor je herstel en weerstand. Deze aanvulling kochten we zelf vaak bij bekende grote webshops, maar miste allemaal de aansluiting bij dit merk. Toen wij bij onze verschillende sportscholen hiervoor aanklopten kwamen we tot de conclusie dat er geen alternatief was.

Als we vroegen aan sportscholen waarom ze dit zelf niet deden had dit vaak te maken met de tijd die hierin zit. Onderzoek naar producten, het onderhouden van een webshop en het versturen producten. Een kleine-/middelgrote ondernemer heeft hier de tijd niet voor. Wij zagen dit als een uitdaging en werken graag samen met verschillende sportscholen in verschillende segmenten.

Ons doel is om de lokale sportondernemer te helpen met het ontwikkelen met een sterke offline en online positie, door middel van een eigen supplementenlijn. Deze moet een ten allen tijden een aanvulling zijn op sportactiviteiten en meegegeven worden moet goed advies.

Scroll naar boven