Vormgeving

Maak je bedrijf zichtbaar met yourgymlabel

Naast het vormgeven van de productlabels, bieden wij ook diverse grafische uitingen aan die de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten! Het vergroten van je  naamsbekendheid speelt  namelijk een grote rol in het verhogen van de klandizie en omzet!

Bij ons kan je terecht voor onder andere fysiek drukwerk, binnen- en buitenreclame evenals voor online reclame, SEO optimalisatie en een gehele webshop naar wens!

Het aanbod

Binnen- en buitenreclame

Onze reclamemakers staat dagelijks te poppelen om aan de slag te gaan met verschillende opdrachten zoals het ontwerpen van logo’s, posters, muurbestickering, flyers, vlaggen, reclame borden etc.

Webshops

Wellicht ben je van plan om een eigen supplementenlijn te starten, die moet je dan nog wel aan de wereld presenteren. Hiervoor bieden wij aan om als vervolgstap een webshop op te zetten geheel naar eigen smaak en stijl die past binnen je bedrijf.

Online Reclame

Trek een geïnteresseerd en koopgericht publiek aan met je advertenties op Facebook, Instagram en uiteraard je eigen webshop. Onze creatievelingen zijn inzetbaar als  ocial media beheerders en advertentie pionieren.

En nog veel meer..

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Ja! wij hebben sinds kort een eigen borduurstudio. Wilt u uw merk nog een luxere uitstraling geven? Laat uw kleding en accessoires dan borduren!

Private label voedingssupplementen geven u de mogelijkheid om uw eigen unieke supplementenmerk te creëren. U hoeft de producten niet zelf samen te stellen – onze voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook de product- en labelinformatie krijgt u bijgeleverd. Bijkomend voordeel van private label producten is dat de winstmarge doorgaans hoger ligt vergelijken met het (door)verkopen van bestaande merken. Veel van de grotere bekende merken zijn begonnen als private label.

Nee, we verkopen niet aan consumenten en particulieren. Wij verkopen de producten alleen aan bedrijven.

Zeker weten! Wij hebben een grote voorraad van het gehele assortiment dat wij aanbieden in onze webshop. Hierdoor kunnen wij de producten die u bestelt direct leveren met uw eigen label.

Aan kwaliteit besteden wij veel aandacht. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn voor het produceren van voedingssupplementen volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast doen wij ieder jaar een audit bij onze producenten om te bekijken of ze nog steeds voldoen. Steekproefsgewijs laten wij ook ieder jaar supplementen testen bij een onafhankelijk laboratorium. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Scroll naar boven